Online platform

Het online platform

Wij willen u alles vertellen over ons platform met efficiënte cursussen. Hier naast kunt u navigeren naar ons aanbod.

Online platform 

Wij bieden Franse cursussen aan voor scholen, bedrijven, particulieren en recreatief doeleind. Wij zorgen er voor dat de cursist op elke tijd en elke plek kan leren. Dit kan u zelf zijn, uw leerlingen of uw werknemers. De cursussen kunt u naar wens volgen, omdat er heel veel aanbod is. Bovendien bieden wij ook begeleide cursussen aan. Klik hier om het aanbod begeleide cursussen te zien.

Scholen

Zoekt u in de klas een innovatieve manier om leerlingen te onderwijzen? Wilt u meer inzicht in het leren van uw leerlingen? Wilt u meer tijd hebben om leerlingen individueel te begeleiden in de les? Wilt u uw leerlingen positief stimuleren? Wij nemen al uw zorgen uit uw handen. Wij zorgen dat de leerlingen aan de slag kunnen met een nieuw innovatief programma. Wij hebben een aanbod vanaf klas 1 t/m klas 6 waarin de docenten inzicht hebben in het werk van leerlingen.

Particulier 

Bent u op zoek naar een platform waarop u uw kennis van de Franse taal kan vergroten of zoekt u juist een platform waar u kunt beginnen met het leren van de taal? Gaat u naar de Olympische Spelen in 2024 in Parijs en wilt u alvast voorbereidingen treffen om u verstaanbaar te maken?

Voor elk niveau bent u hier aan het juiste adres. Om u extra goed van dienst te zijn bieden wij ook particuliere lessen aan, zodat wij u via camera kunnen begeleiden. De lessen worden gegeven door een gediplomeerde docente Frans. 

Zakelijk 

Op de arbeidsmarkt wordt de Franse taal veel gebruikt, zowel schriftelijk als mondeling. Het is immers een wereldtaal. Wij bieden cursussen aan op maat voor uzelf of voor uw bedrijf. Dat kan bijvoorbeeld het schrijven van een zakelijke email zijn. Wij vullen de cursus naar uw wens in, zodat de cursus efficiënt en stimulerend is voor de cursist en het bedrijf.


Recreatief

Bent u een trouwe vakantieganger in een Franstalig land of lijkt het u leuk om een nieuwe taal te leren? Wij bieden recreatieve taalcursussen. U kunt bijvoorbeeld leren om bij de bakker iets te bestellen of de weg te vragen.Tarieven

Waarom dit platform gebruiken?

Cursus op maat

Wij bieden cursussen op maat. Per leerling, cursist of particulier zijn er cursussen die aan de leerbehoeften voldoen.

Begeleide cursussen

Wij bieden naast de online cursussen ook nog begeleide cursussen. Dit kan privé (tijden naar keuze) of in groepslessen (vaste tijden).

Cursus 24/7

Wanneer jij tijd en zin hebt kan jij een cursus doen. De een is een nachtbraker en doet het in de nacht en de ander doet het liever vroeg in de ochtend. Het kan allemaal!

Prijs-kwaliteit verhouding

Uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs

Cursus overal!

Of je nou in de trein zit, in jouw les, thuis, overal kan je de cursussen volgen!

Certificaat

Als je een cursus hebt voltooid krijg je een certificaat voor de cursus!

heeft u vragen over ons aanbod? raadpleeg dan ons contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Last modified: Tuesday, 8 March 2022, 8:41 PM